Λίγα λόγια για εμάς

Σκοπος μας

Η προσφορά των όσο το δυνατόν καλύτερων κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Οι αξιες μας

Ευζωία, Ευσυνείδητη προσέγγιση, Ποιότητα, Συνεχής ενημέρωση, Καθημερινή βελτίωση, Εξέλιξη.

Το μοτο μας

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Ρόδου με υπεύθυνο κτηνίατρο τον κ. Χάρη Παπαγεωργίου, απόφοιτο Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, και υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος την κ. Ευφροσύνη Μπούκλα, άρχισε να λειτουργεί από το 1994. Συμβαδίζοντας με την ραγδαία εξέλιξη της κτηνιατρικής επιστήμης και τις προκλήσεις των καιρών, σχεδιάσαμε μία όσο το δυνατόν κάθετη μονάδα παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών , σε χώρο 200m2, με αποκλειστικό στόχο την ποιοτική προσφορά υγείας και μέριμνας στους μικρούς τετράποδους φίλους μας , και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα διαχειριζόμαστε πάσης φύσεως παθολογικά, χειρουργικά μαλακών μορίων ,μαιευτικά, ορθοπεδικά, οδοντιατρικής φροντίδας, οφθαλμολογικά περιστατικά, όπως και επίσης διενεργούνται μικροβιολογικοί έλεγχοι-τέστ λοιμωδών νόσων, υπερηχοτομογραφίες με μηχάνημα U/S τελευταίας τεχνολογίας, ψηφιακή ακτινογραφία και ενδοσκοπικές εξετάσεις με χρήση video-endoscopy για τελειότερη εικόνα και διαγνωστική προσέγγιση. Βρισκόμαστε σε ευθεία γραμμή και συνεργασία με τριτοβάθμια διαγνωστικά κέντρα(MRI και Αξονικές τομογραφίες) των Αθηνών όπως και αξιόπιστα ιστοπαθολογικά εργαστήρια της Αγγλίας για διασταύρωση εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Η κτηνιατρική φαρμακολογία είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο και η διάθεση φαρμακευτικών κτηνιατρικών σκευασμάτων γίνεται πάντα υπό την καθοδήγηση ειδικού κτηνιάτρου, παρέχοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες συμβουλές για σωστή και ορθολογική χρήση του κάθε σκευάσματος από το διαπιστευμένο και αδειοδοτημένο κτηνιατρικό μας φαρμακείο.

Το “νους υγιής εν σώματι υγιεί” ισχύει απερίφραστα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο .Έτσι η σωστή διατροφή είναι πρώτιστο μέλημά μας όπως και βασική υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Στο χώρο μας θα βρείτε κορυφαία brand name τροφών σκύλου και γάτας(premium, super premium και ολιστικές) όπως και ισορροπημένες κλινικές δίαιτες για τις σημαντικότερες και συχνότερες παθολογικές καταστάσεις.

H καθημερινή φροντίδα του ζώου μας, η εμφάνισή του και οι συνήθειές του είναι άρρηκτα συνυφασμένες με τη χρήση ποιοτικών προϊόντων-ειδών pet, που θα βρείτε στο χώρο μας όπως και ο καλλωπισμός και η περιποίηση του, τα οποία επιμελείται η ταλαντούχος κομμώτριά μας.

Επομένως, στο χώρο μας, οι μικροί μας σύντροφοι μπορούν να απολαύσουν τις εξειδικευμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες του έμπειρου προσωπικού μας, φαρμακευτική και νοσηλευτική υποστήριξη καθώς και στιγμές φροντίδας και ευεξίας.

Στείλτε μας e-mail

Τηλεφωνήστε μας

+30 2241077726

+30 6945853577

Επισκεφθείτε το ιατρείο μας

Κτηνιατρικό Κέντρο Ρόδου

Μεγάλου Κων/νου 18Β

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά: 8:30 - 14:00 και 17:00 - 20:00 (Χειμερινό ωράριο)

Καθημερινά: 8:30 - 14:00 και 17:30 - 20:30 (Θερινό ωράριο)

Τετάρτη & Σάββατο: απόγευμα κλειστά

Κυριακή: Κλειστά

Στείλτε μας μήνυμα:

5 + 15 =