Προσωπικό

Χάρης Γ. Παπαγεωργίου, DVM, απόφοιτος Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ:

Εισήχθη στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ με υποτροφία και αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν Καλώς”.

Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός σε θέση ευθύνης της 80 ΑΔΤΕΑ από το 1990 έως το 1992.

Η πρακτική μετεκπαίδευσή του έγινε στην Αγγλία το 1992.

Το διάστημα 1992-1993 ήταν υπεύθυνος κτηνίατρος της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».

Κατά το 1993-1994 διορίστηκε ως υπεύθυνος κτηνίατρος λειτουργίας στο «Ιατρείο αδέσποτων ζώων του δήμου Γλυφάδας» σε συνεργασία με γερμανικό ζωοφιλικό σωματείο, των οποίων  η δραστηριότητα καταγράφηκε στο πολύωρο ντοκιμαντέρ     «Το Βλέμμα» του επιτυχημένου σκηνοθέτη Κώστα Ζώη της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ καταδεικνύοντας τις πρωτοποριακές, για εκείνη την εποχή, δράσεις.

Από το 1994 δραστηριοποιείται στη Ρόδο, λειτουργώντας το «Κτηνιατρικό Κέντρο Ρόδου», παρέχοντας κτηνιατρικές υπηρεσίες και χορήγηση κτηνιατρικών φαρμάκων από το πρώτο αδειοδοτημένο κτηνιατρικό φαρμακείο του νησιού.

Έχει παρακολουθήσει πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του αντικειμένου του (ζώα συντροφιάς) με πρακτική εξάσκηση σε χειρουργική μαλακών μορίων, ορθοπεδική και παθολογία, συνέδρια τοπικά και διεθνή όπως και εξειδικευμένα courses με αντικείμενο τα κητώδη θαλάσσια θηλαστικά και της ενιαίας υγείας(One health).

Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος, επί σειρά ετών, του παραρτήματος Δωδεκανήσου του «Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου» και με αγαστή συνεργασία των άλλων συναδέλφων, καθιερώθηκε επί προεδρίας του και παγιώθηκε πλέον η εφαρμογή εφημεριών τα Σαββατοκύριακα και όλες τις επίσημες αργίες, εξυπηρετώντας τις επιτακτικές ανάγκες επείγουσας παροχής βοήθειας σε ασθενή ζώα που χρήζουν κτηνιατρικής περίθαλψης.

Υπάρχει αρμονική συνεργασία με τη «Φιλοζωική Ρόδου» όπως και τα υπόλοιπα φιλοζωικά σωματεία, που λειτουργούν στο νησί μας, συμβάλλοντας δυναμικά στην μείωση του αριθμού των αδεσπότων με συνεχείς στειρώσεις και παρέχοντας ,επίσης, σημαντικές υπηρεσίες σε ασθενή και τραυματισμένα ζώα.

Είναι παντρεμένος με την Φρόσω Μπούκλα, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε συνοδοιπόρος και ανέλαβε το εμπορικό τμήμα. Απέκτησε μαζί της τρία υπέροχα παιδιά, την Μαρία και το Γιώργο, φοιτητές της Κτηνιατρικής σχολής ΑΠΘ, και τον Κοσμά, μαθητή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μανώλης Γονιός , DVM , απόφοιτος Κτηνιατρικής σχολής ΑΠΘ.

 Αποφοίτησε το 2017 από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό απολυτηρίου “Λίαν Καλώς”. Από τότε και μέχρι σήμερα εργάζεται στο «Κτηνιατρικό κέντρο Ρόδου» πλάι στον Χάρη Παπαγεωργίου , φέρνοντας παράλληλα εις πέρας τη στρατιωτική του θητεία. Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει στο «4ο Πανελλήνιο Forum Κτηνιατρικής» , ερευνητική εργασία με θέμα : «Αναδρομική εργασία της χρήσης αναλγητικών στα ζώα συντροφιάς» , όπως επίσης και σε συνέδριο φοιτητών της «IVSA» εργασία με τίτλο :  «Συστηματική Αντιφλεγμονώδη Απόκρισή του Οργανισμού – SIRS». Η εκπαίδευση του είναι συνεχής καθώς έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στα πλαίσια της δια βίου μάθησης.

Ευφροσύνη  Ι. Μπούκλα , Υπεύθυνη εμπορικού τμήματος.

Από το 1995 , πλάι στον Χάρη Παπαγεωργίου έχει αναλάβει το εμπορικό κομμάτι του Κτηνιατρείου.

Μαρία Χ. Παπαγεωργίου , Φοιτήτρια Κτηνιατρικής σχολής ΑΠΘ.

Ειρήνη  Ι. Μπούκλα , υπεύθυνη περιποίησης και καλλωπισμού.

Στην ομάδα μας τα τελευταία 6 χρόνια ,παρακολουθώντας συστηματικά ειδικά σεμινάρια “Grooming” για σκύλους και για γάτες.

Γεώργιος Χ. Παπαγεωργίου , Φοιτητής Κτηνιατρικής σχολής ΑΠΘ.

Στείλτε μας e-mail

Τηλεφωνήστε μας

+30 2241077726

+30 6945853577

Επισκεφθείτε το ιατρείο μας

Κτηνιατρικό Κέντρο Ρόδου

Μεγάλου Κων/νου 18Β

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά: 8:30 - 14:00 και 17:00 - 20:00 (Χειμερινό ωράριο)

Καθημερινά: 8:30 - 14:00 και 17:30 - 20:30 (Θερινό ωράριο)

Τετάρτη & Σάββατο: απόγευμα κλειστά

Κυριακή: Κλειστά

Στείλτε μας μήνυμα:

14 + 10 =